Highlights

​Het Kempens Psalmenboek is gedrukt

Alle 36 gedichten van Poesia Divina zijn gebundeld in Het Kempens Psalmenboek. Dat ligt nu in de boekhandel. Koop jouw exemplaar via boekhandelaars Salvator in Mechelen, De Groene Waterman in Antwerpen en Barboek in Leuven. Of bestel jouw exemplaar online via poeziecentrum.be.

Dit is Musica Divina, een kleine eeuwigheid

Geniet in deze video van een terugblik op de eerste festivaldag te Geel met concerten van Sara Salvérius, Sylvie Marie & Peltomaa Fraanje Perkola!

Dit was Musica Divina 2021

Dit was Musica Divina, een kleine eeuwigheid! Met 2500 bezoekers in negen steden en gemeenten wist Musica Divina opnieuw een quasi uitverkocht én internationaal festival neer te zetten. Met dank aan de musici, de bezoekers en de partners die het mogelijk maakten. Zoals musici en bezoekers beaamden: een kleine eeuwigheid zindert na. Bekijk de festivalfoto's hier.

Reportage Le concert des parfums

TV Mechelen maakte een reportage rond het parfumconcert in Lier dat Musica Divina dit jaar afsloot. Met de schitterende musici Michel Godard, Natasa Mirkovic, Airelle Besson, Roberto Ottaviano en Quique Sinesi. En het geurakkoord van Ursula S. Yeo, natuurlijk.

Nieuws