Tickets & Abonnementen

Bekendmaking programma MUSICA DIVINA 2024: 4 juni 2024

ALGEMEEN VERKOOPPUNT

ONLINE VERKOOP: KLIK HIER
UiT in Mechelen
Vleeshouwersstraat 6
2800 Mechelen
015 29 76 53

Openingsuren
Ma - vrij: 10u - 16u
Za: 10u - 16u
Zon: 12u30 - 16u


ABONNEMENTEN

ONLINE VERKOOP: KLIK HIER
Abo Eden
20% korting
bij minimum drie concerten
(niet van toepassing voor dagprogramma's)


KORTINGEN LOSSE TICKETS

-26: € 12
Groepen vanaf 10 personen: - € 2
Kortingen en abonnementen zijn niet combineerbaar

U kan online en telefonisch tickets kopen tot enkele dagen voor het concert. Nadien kan u de resterende tickets reserveren via T.015 26 23 41 of aankopen aan de concertkassa. Volg de informatie op de concertpagina's van de website. De concertkassa op de concertlocatie gaat open vanaf 30 minuten voor het begin van het concert.


MUSICA DIVINA MET EEN VISUELE BEPERKING

In samenwerking met Zicht op Cultuur- Slechtzienden en Blinden Platform Vlaanderen en VeBes maakt Festival van Vlaanderen Kempen het festival zo toegankelijk mogelijk voor mensen met een visuele beperking. Bij alle concerten zetten we extra in op een aangepast onthaal, persoonlijke begeleiding en toegankelijkheid. We voorzien een kortingstarief en begeleiders zijn gratis welkom.

Reserveren kan via [email protected].


LOKALE VERKOOPPUNTEN

In de lokale verkooppunten zijn enkel tickets verkrijgbaar voor het concert dat in die stad/gemeente plaatsvindt. De gangbare kortingen van het desbetreffende cultuurcentrum worden toegekend.

Geel
CC De Werft
Werft 32
014 56 66 66
www.dewerft.be

Heist-op-den-Berg
CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
015 25 07 70
www.zwaneberg.be

Herentals
Cultuurcentrum ’t Schaliken
Grote Markt 35
014 21 90 88
www.schaliken.be

Lier
Liers Cultuurcentrum
Aarschotsesteenweg 3
03 488 06 79
www.lierscultuurcentrum.be

Postel en Mol
Cultuurcentrum Mol
Molenhoekstraat 2
014 33 09 00
www.cultuurcentrum-mol.be

Turnhout en Hoogstraten
De Warande
Warandestraat 41
014 41 94 94
www.warande.be


PRAKTISCH

Kerken
In de meeste kerken zijn er vaak zeer beperkte sanitaire mogelijkheden. Verwarmingsinstallaties in kerken zijn zeer luidruchtig en worden daarom tijdens het concert afgezet. Het kan dus fris zijn.

Laatkomers
Onze concerten beginnen stipt. Laatkomers worden nog binnengelaten in de concertzaal tijdens het eerste applaus.

Wachtlijsten
Indien een concert uitverkocht is, wordt er gewerkt met een wachtlijst aan de avondkassa. Inschrijven kan pas aan de avondkassa. Wanneer er plaatsen vrijkomen, zullen de personen op de wachtlijst afgeroepen worden aan de kassa in volgorde.

Terugname tickets
Verkochte tickets worden niet teruggenomen.

Geluids- en beeldopnames
Het is absoluut verboden om geluids- of beeldopnamen te maken van de concerten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de directie en van de uitvoerder(s).

Rolstoelgebruiker
Bent u rolstoelgebruiker? Registreer dit bij uw reservatie en neem even contact op via [email protected] of 015 26 23 41 en wij nemen de nodige maatregelen.

Privacy beleid
De publieksgegevens, verzameld bij het reserveren van tickets, aanvraag van informatie of inschrijving voor de nieuwsbrief, gebruikt het Festival van Vlaanderen-Mechelen/Kempen uitsluitend om het publiek op de hoogte te houden van de activiteiten en te verwittigen in geval van wijzigingen. Het beheer van de adresgegevens gebeurt conform de wet van 8 december 1992 in verband met de bescherming van de persoonlijke gegevens.